Empire World (caj tanpa had GM)
Empire World (caj tanpa had GM)
TYPE:Kad, Tiga Kerajaan Downloads:5 Date:2020-07-17 IOS size:0.0M From:277sy
Permainan Gambar
  • Empire World (caj tanpa had GM) Gambar1
  • Empire World (caj tanpa had GM) Gambar2
  • Empire World (caj tanpa had GM) Gambar3
  • Empire World (caj tanpa had GM) Gambar4
  • Empire World (caj tanpa had GM) Gambar5
Permainan Pengenalan
"Empire World (pengecasan tanpa had GM)" setiap hari dalam talian tanpa kad pengecasan ambang, bahkan menarik kupon pengambilan. Buat sudut untuk menghantar semua jenis pakej platform. Pengedaran mel automatik dalam permainan untuk diterima! Kedai GM boleh menerima kad pengisian semula tidak lebih dari 1,000 yuan sehari! Setiap perkhidmatan pembukaan perkhidmatan daerah mempunyai meja pusing ingot pada hari pertama, dan anda boleh mendapatkan sehingga 1,000 yuan tanpa kad pengisian semula ambang! Merekrut jeneral juga akan memberikan wang percuma, dengan mudah mendapat lebih dari seratus yuan tanpa kad pengisian semula ambang! Wang dihantar ke mana-mana dalam permainan, tunggu apa lagi? 2 saat untuk memuat turun, 2 saat untuk dipasang, tidak kira berapa banyak yang anda fikirkan, lebih baik memasuki perkhidmatan dan bermain, kesejahteraan sejati, Tiga Kerajaan, dan kekacauan Tiga Kerajaan menanti anda untuk menguasai!
Permainan Kebajikan
1. Hantar caj tanpa had setiap hari, pek hadiah dalam talian tidak akan mendapat caj ambang setiap hari, dan bahkan dapatkan hadiah! Jeneral perekrutan juga dapat kad pengisian semula percuma tanpa had! Terdapat aktiviti memberi wang di mana-mana dalam permainan. Pek hadiah pemula luar talian diedarkan secara automatik dalam permainan. Tunggu apa lagi? 2 saat untuk memuat turun, 2 saat untuk dipasang, Three Kingdoms menanti anda menguasai! 2. Nisbah pengisian semula adalah 1: 1000, dan terdapat gerai caj super pertama 4x eksklusif untuk dipilih. Jongkong dihantar liar, dan kedai tidak menaikkan harganya! Juga hantar jongkong Vip7, 18888 dan sumber permulaan yang hebat! 3. Caj pertama dihantar dari jeneral cetak, Hanya boleh direkrut pada hari pertama! Amethyst suit, merekrut undian, ingot super! Hantar kad mingguan sekali lagi! Caj pertama bernilai tinggi, melambung tinggi ke langit! 4. Kedai GM kos rendah ultra, sumber tanpa had, senang dibuka. Pengisian setiap hari beribu-ribu dolar mudah diperoleh! 5. Permainannya besar, lima jenis BOSS, sepuluh jenis salinan, pelbagai sukan! Kami mempunyai semua yang anda mahu mainkan! 6. Aktiviti kesejahteraan adalah pelbagai, dan pengalaman menaik taraf secara langsung dikurangkan separuh, dengan mudah meningkatkan tahap!
Permainan Diskaun
Rebat automatik: Rebat terhad kepada pengisian semula kumulatif satu hari, dibebaskan pada 24:00 setiap hari, dan dikira semula secara kumulatif pada hari berikutnya: Mata wang rebat: Isi semula kumulatif satu hari Yuanbao 100 ~ 499 60% rebat kumulatif satu hari 500 ~ 999 rebat 80% tunggal Recharge kumulatif harian 1000 ~ rebat 2999 110% recharge kumulatif satu hari 3000 ~ 4999 rebat 150% recharge kumulatif sehari 5000 ~ 9999 rebat 210% recharge kumulatif sehari lebih dari 10000 rebat 320% Catatan: 1. Isi semula kumulatif pada hari mencapai had rebat ! Kumpulkan untuk satu hari sahaja, bukan untuk beberapa hari. 2. Dari pukul 0:00 hingga 23:59 setiap hari, pemain akan membayar balik jongkong pada hari berikutnya (0: 10-0: 30) dan menerimanya di peti mel.
Permainan Tags
Permainan Penilaian
0